*.~·Oase Kamp·~.*
Oase kamp is altijd gezellig
actief, creatief en serieus
alles zit erbij inbegrepen
en je zit er met een keus
de keus is kiezen voor God
dicussieren..en over denken
dat is wat je daar doet
en je alles aan hem schenken
ik vind het in elk geval heel erg leuk
en de mensen die komen ook wel.. meestal
want ze blijven elk jaar maar verschijnen
raad dus maar waar ik dit jaar heen zal..
..Loesje.. ik hoop dat je mee gaat
ik denk dat je het erg gezellig vind
je kunt het altijd eens proberen
ik geef je maar een lichte hint ;)
*.~·Liefs·~.*