ik weet niet meer wat ik hier moet beginnen
alleen weet ik dat het einde van dit leven gaat beginnen
ik weet jij wilt me tegen houden
maar als ik echt wil kan niemand me meer weerhouden
je wilt me helpen
m'n wonden proberen te stelpen
maar je weet niet wat je moet doen
het is zo ingewikkeld geworden na "toen"
de meeste om me heen behalve jij
jij weet er komt een tijd dan is het voorbij
hun denken dat ik weer zin krijg in het leven
dat ik het verleden heb vergeven
zolang ze dat denken vindt ik het goed
misschien geef ik ze zo verkeerde moed
maar ik moet mezelf toch langzaam weg kunnen werken
en dat kan niet als hun het merken
**ik snap dat ik jou hiermee verdriet zal doen
en dat spijt me heel erg, want je bent me altijd blijven helpen je bent een grote steun voor me geweest ook al heb ik je dat misschien niet zo erg laten merken maar zonder jou was ik hier al lang niet meer geweest want er ook gebeurt ik zal je nooit meer vergeten**