weer thuis
mag een paar dagen thuis zijn
zonder sunset had ik het niet
vol gehoude, gouwe gast is dat
drie banen en een huishouden
deed het wel grimmig lachend
en met een koudwarm hart
maar dit is je ware
even een adempauze voor
een nieuwe start
nu alle asbakken legen
rustig de stofzuiger maken
en dan zuigen maar
mijn diamanten oppoetsen
stof verwijderen
-waar komt dat vandaan-
(uit de hemel beste jongen maar dat voor
de astrofysici onder ons)
prachtige nieuwwe handdoeken
regenboogkleuren maken me
weer zacht
een eigen kopje koffie maken
braziliaanse uiteraard
en dan natuurlijk liefde
de plaats geven die past
namelijk midden in dit hart
~~