heaven
je gaat achter me staan
strekt me onhoog
met zachte ferme handen
die langs mijn zijden
mijn vleugels gladstrijken
strekt mijn armen en mijn handen
die krom waren van het dragen
ik voel de aandacht en de liefde
als een gevallen vogel uit
een nest
raap je me op en strijkt de veren
zacht
tranen stromen dan vanzelf
je zegt niets maar zonder
praten nauwelijks opgemerkt
maak je me weer sterk
ik sta op en loop naar je toe
ga naast je staan
sla mijn linkerarm om je middel
en onmiddelijk voel ik de jouwe om
de mijne gaan
en naast elkaar verbonden
kijken we alle feestgangers
met open ogen aan
dit voelt zo onuitsprekelijk goed
het is mijn allerdiepste wens
eerlijk helder duidelijk
onze armen liegen niet
en spreken duidelijke taal
naar binnen en naar buiten
is het duidelijk voor iedereen
die ons ziet
we hoeven niets te zeggen
en kunnen zo eenvoudig
tot het kussen overgaan
en er wordt heel veel gezoend
echte natte zoenen mmmm
en ook ook wel uitgedeeld
de liefde blijft maar gaan
als wijn die rondkolkt in een glas
terwijl hij ingeschonken wordt
de wijn is rood
en ik noem zacht jouw naam
integriteit natuurlijk,
hoe kan het anders gaan.
~~