het spijt me mama dat ik je zo'n verdriet heb gedaan
het spijt me zo dat ik ooit heb bestaan
nu zul je geen last meer van me hebben
alle stomme dingen zullen weg ebben
een leven leidden zonder pijn
blij zul je zijn
ik ga naar een plaats hier ver vandaan
waar ik vrij kan zijn, m'n vleugels uit kan slaan
ben hier lang genoeg geweest
het is nou over met het levens feest
had nooit op deze wereld moeten komen
het was te slecht om van dromen
nu het eind is gekomen
durf ik niks beters te dromen
kheb vrede met dit besluit
ik ga er tussenuit