heimwee.
als ik denk aan wat vroeger was.
heb ik heimwee naar alles wat er was.
zulke leuke dingen groot en klein,
zullen er nooit meer voor mijn zijn.
waar is de tijd gebleven van liefde en trouw.
naar die ene persoon waar ik heel veel van hou.
naar die ene persoon die mijn achterliet.
met veel pijn en liefde en groot verdriet,
kon het nog maar zo zijn.
de gedachten alleen die doen zon pijn.
allen het fijt dat je niet meer bij ons kan zijn.
maar een ding moet je weten zolang ik leef zullen je dochter en je kleinkind en ik je niet vergeten.
veel liefs en kusjes voor jou,
van een heel bijzondere vrouw