vandaag eten
kweet niet wat er is
maar kmoet vandaag goed eten
begin maar met de hutspot
die gisteren al klaar was
en bak pannekoeken ondertussen
onbijt heb ik al gehad
maar het is nog niet genoeg
een slagroomtaart misschien
of zijn die al uitverkocht?
kweet echt niet wat er is
vandaag ben ik rustig thuis
ik heb ook wel trek in haring
een potje of drie
dan spagehetti carbonara
o nee ik kocht net een boek
70 vegatarische recepten
nu is mijn expertise zoek
moet opnieuw leren koken
eens even kijken
sesam 'miillefeuille'
gegrilde radicchiosalade
lasagne met spinazie,
gorgonzola en tomaat
tomaten-kruidenbeignets
met venkelravigote
frittata van zoete uien
en paprika, mijn god
ik begin maar met het laatste
dat komt me nog een
beetje bekend voor
~~
*mmm moet ook nieuwe pannen*