De tijd is rijp, om te gaan
ook al heb ik spijt er komt een einde aan
deze laatste weken heb ik alles gegeven
het laaste stukje van m'n leven
ik leef boven m'n verdriet
dus er is gelukkig bijna niemand die het ziet
van binnen ben ik al bijna kapot
maar dat maakt niet uit want dat is m'n lot
er is geen andere weg meer
ook al doet het afentoe nog zo'n zeer
nu kan ik mijn weg inslaan
de weg waarmee mijn lot is begaan
m'n vleugels streken
lang en vrij door de lucht trekken
een leven leidden
waarin je jezelf eindelijk van alles kunt bevrijden