Achter mijn blauwgroene ogen
Een plaats niet te geloven
Vol met geluk
Je krijgt het niet stuk
Jij kan er nooit geraken
Dan zal het beest ontwaken
Je aan stukken rijten
En dat heb je alleen aan jezelf te wijten
Blijf er dus maar weg
Anders heb je pech
En stopt hier je levensweg