de vorige was
bij die cursus
hoe heet die man ook al weer
aardige vent
maar af en toe
begrepen we hem niet meer
het zal in 1995 geweest zijn
goh alweer zo lang geleden
ja hij mompelde iets over de
verbinding herstellen
tussen aard en hemel
kijk jongens en meisjes
wat is het dat je buiten ziet
Yes meester powercleanin
heeft er toch nog eentje opgelet
zeker een met skates denkt hij
nog even dweilen en dan is alles net.