beetje liefde
afgestorven
verdwenen
wist niet dat dit zomaar kon
zeker niet met onze liefde
zo bijzonder
maar nu
toch wat afgestorven
wist niet dat dit zomaar kon
jij en ik
zou gewoon goed moeten blijven
wij samen
onzettend sterk
maar nu
beetje liefde
afgestorven
gewoonweg
verdwenen
wist niet dat dit zomaar kon.