Verwarde gevoelens,
omdat ik je mis..
Verwarde gevoelens,
omdat ik me niet vergis..
Verwarde gevoelens,
die iets ophelderen,
Verwarde gevoelens,
net als het kloppen van mijn hart steeds versnelde..
Twijfelende gevoelens,
omdat ik van je hou,
Twijfelende gevoelens,
om diƩ paar woorden van jou..
Maar nu goede gevoelens,
om de keuze die je maakt,
Goede gevoelens,
omdat ik je niet meer kwijt raak..