terreur
deze terreur is spiritueel
moeilijk te zien
maar niet minder erg
ik weet nu bijna alles
van dit verderfelijke werk
ga naar een poetiese plek
waar jonge mensen komen
vaak bedroefd vanwege een verlies
gebruik hun zwakte om
in hun geest te komen
en lach je ziek
trek aan de touwjes
van hun geest
en beheers hun gedachten
verkracht de schoonheid
gebruik hun verlangen
naar een thuis en wat warmte,
zaai tweedracht als ze elkaar
dreigen te zien
twee mensen die echt van elkaar
houden, nu worden ze bang
want misschien ziet hij
inderdaad alles
en misschien doorziet
zij eindelijk het misselijke spel
een ding is zeker
deze 'mensen' verdienen zeker
de hel.
~~