RAAR.
raar, dat je er niet meer wilt zijn,
en zo vol zit met pijn.
raar, dat je ons zomaar hebt verlaten,
niemand had iets in de gaten.
raar, het is stil geworden in mijn leven,
terwijl ik je nog zoveel liefde wou geven.
bedankt voor die twee mooie jaren,
terwijl ze soms zo moeilijk waren.