Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ice cold fever
ice cold fever
man man man
how did you fall
for that old trick
ha you noticed somethin weird
right from the start
but when you tried to set things
right you forgot
she can make the hell
the heart
did she think that havin
a baby will save her
where did it come from
in the first place
wich seed is planted
in this wicked body
i think i know
right from the start
man man man
now this is more weird
then ever heard before
using electronic mail
to hide behind
its only possible with
internet human kind.
~~
Reacties op dit gedicht
Frank EastWest vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
x_carly_x
:
Maandag, februari 14, 2005 10:45
Wauw, mooi geschreven. heel veel succes ermee!!! knuffel Carlijn
Over dit gedicht
Auteur:
Frank EastWest
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
14 februari 2005
Thema's:
[Misbruik]
[Bedrog]
[Delen]