Nooit meer zonder
Een dag gaat langzaam om
De zon gaat onder
Mijn gedachten malen door
ik wil niet meer zonder
Niet meer zonder jouw woorden
Niet meer zonder jouw streling
Niet meer zonder jouw kussen
Niet meer, Nooit meer
Een dag gaat om
De zon gaat onder
Ik denk aan jou
en ben nooit meer zonder