Spelen met vuur
Jij en ik weten, dit gaat niet voorbij
samen zijn is alles voor jou en mij
de hele wereld kunnen we aan
we laten elkaar niet staan
Als wij elkaar ontmoeten
en heimelijk elkaar begroeten
heerlijk praten en vrijen uur na uur
weten we: we spelen met vuur
Leven met zo’n geheim
doet af en toe een beetje pijn
want liefje, we zijn niet van elkaar
en altijd is die ander daar
Maar Anton je moet je niet vergissen
Deze dagen met jou..
al ben ik niet je vrouw..
zal ik nooit meer willen missen
ILY