*Samen in het bos*
Mijn gedachten dansen in de wind
Als ik je handen liefdevol vastpak
Vlinders worden geboren in mijn buik
Dit is waar het bij mij altijd aan ontbrak
Je rode lippen stralen in de ochtendzon
Als we samen wandelen door het bos
Stiekem geef ik je een zoen op je wang
En vol liefde gaan we zitten in het mos
Hier wil ik nog veel langer blijven zitten
Genieten van je zoete parfum en meer
Maar tijden verstrijken en de zon verdwijnt
Dus morgen, doen we dit nog een keer