Als ik in de spiegel kijk,herken ik mezelf niet meer
Heb steeds traantjes,steeds meer en meer
Rode ogen,van verdriet,droevig gezicht
Durf het niet meer aan,het licht
Bang,
Voor het Verlies van mezelf
Bang,
Steeds als ik denk aan het getal 'elf'
Ben onzeker,durf het niet meer aan,
Steeds weer voor die moeilijke wereld te staan
Ben voor de nieuwe ik,een beetje bang
De nieuwe ik,wacht stilletjes op haar ondergang