Ik moet wel maar ik wil niet..
Nu de tijd is gekomen,
om je helemaal los te laten,
word mijn gevoel voor jou juist sterker
en weet ik zeker dat ik je nooit kan haten.
Nu de tijd is gekomen,
om je minder te zien,
probeer ik mijn gedachten uit te zetten,
en hoop ik dat dat helpt, misschien.
Nu de tijd is gekomen,
om anders met je om te gaan,
doe ik zus en wil ik zo,
rolt er over mijn wang een grote traan.
De tijd is gekomen,
we moeten ieder onze eigen weg,
vraag ik mezelf steeds maar af;
waarom hebben wij zo'n pech?
Nu de tijd is gekomen,
geen gedachten met je te delen
voelt het of ik een stuk van mezelf verlies
en kan de rest me niks meer schelen.
Ik moet wel maar ik wil niet,
kan je eigenlijk niet los laten,
dan kom ik ook op het punt,
dat ik je het liefst zou willen haten.
Geniet mijn liefste,
maar zonder mij,
ga door het leven
met een ander meisje aan je zij.
Ik probeer het ook,
genieten van het leven
maar hoop je later weer te kussen
en dan nĂet voor even.
Senthi