Een paar korte dingen waaraan ik Pactum uit duizenden zou herkennen
en wat ik zeer zeker ga missen
op de leeringen en leraren na die me heel goed geholpen hebben:
Als ik koken had
Kon je Vos boven:”tering harry” horen schreeuwen
Als ik creatief had
Zei mevr. Kok altijd:”je kunt dat zelf ook, probeer het maar gewoon”
Als ik pauze had
En probeerde weg te gaan was het altijd mevr. Derks met:”mislukt Annelieke”
Als ik sport had
Kon mongooltje zich heerlijk uitleven op de ‘tânnis’ sport van Men. Boekhorst
Als ik techniek had
O nee, ik had geen techniek, nouja, dan maar gewoon: hoi Men. Schuurman
Als ik theorie had
Was het Mevr. Heller die gek werd van het gekwek dat niet leek op te houden
Als ik te laat was(dat gebeurde natuurlijk zelden)
Moest je je melden bij Mevr. Bonhof en pleite was je telefoon
Kortom, ik heb hier een hele leuke en toffe tijd gehad
Waar ik zeker met veel plezier op terug zal kijken
En dan zal ik niet denken aan de dingen als:
- roken in de wc’s met Carien..
- heel kwaad samen met Mirte Björn willen slaan..
- het weglopen naar de stad met Marcel en Danny..
En alle ander dingen die ik vergeten ben maar jullie nog wel weten.
Bedankt voor alles!!