Vriendschap in het slop
Oude vrienden, lang niet gezien
we stonden vroeger zo dicht bij elkaar
maar we zijn uit elkaar gegroeid nadien
nu komen we weer samen, het voelt wel raar
oude herinneringen dwarrelen door mijn hoofd
samen hadden we vroeger alles gedeeld
dit hadden we toendertijd nooit geloofd
dat onze levens zo werden verdeeld
ik heb er lang over nagedacht
een aanleiding was er nooit te vinden
achteraf hadden wij het zeker niet verwacht
maar ook normen hebben ons doen binden
maar nu de tijd ons rijper heeft gemaakt
zijn we anders over dingen gaan denken
dat heeft deze breuk veroorzaakt
maar we wilden elkaar nooit krenken
we zullen wel zien hoe het verder gaat lopen
we hebben elkaar wel gemist
kunnen we elkaar onze levensstijl verkopen
kan onze vriendschap worden opgefrist
De tijd zal het leren...