Ergens nam ik afscheid
Vraag me niet in welk deel
Was het toen ik jullie allemaal liet gaan
Was het toen de beuk begon te ontstaan
Ergens nam ik een ander pad
Vraag me niet waarom
Was het omdat ik het niet verdragen kon
Was het toen alles verdween als sneeuw voor de zon
Ergens verloor ik mijn eigen ik
Vraag me niet waarom ik zo heb gefaald
Was het omdat het zo gemakkelijker voor me is
Was het omdat ik het haat dat gevoel, in wie ik zo mis
Ergens ben ik gaan bevriezen
Vraag me niet waarom ik deze weg koos
Was het omdat de angst mij te machtig werd
Was het daarom dat ik me niet meer voel, zo sterk
Ergens... Nee, ik hoor nergens
Vraag me niet, vecht door
Was ooit een doel voor mij rechtvaardig
Was het ooit anders, leven is niet rechtsmatig