Weet niet wat er is
Misschien omdat ik je mis
Maar ik weet het niet meer
En het doet zeer
Mijn hart schreeuwt het uit
Van pijn, verdriet en woede
Tranen stromen over mijn wangen
Ik kan niet meer naar jou verlangen
Je maakt me gek
Van woede, haat en verdriet
Dat ik je mis
Snap ik niet
Je blijft maar in mijn gedachten
Het maakt me kwaad
Ik zou hem weer op moeten pikken
Mijn levensdraad
Mijn leven wordt geregeld
Door wat ik voor jou voel
Maar ik wil het niet meer
Snap je dan niet wat ik bedoel
Je maakt me gek
Van woede, haat en verdriet
Ik kan er niet meer tegen
Of zie je dat niet??