Waarom heb je het toch gedaan
waarom beeindigde ji je leven na zo'n kort bestaan
ik versta het niet
en dat doet me veel verdriet, want ik zag jouw problemen niet
ik versta niet waarom
en hoe je het kon
ons zo plotseling verlaten
we konden niet eens meer praten
waarom moest je ons verlaten
ons zo zonder jou achterlaten
wat zat er fout in je leven, had het ons verteld
ik zou geluisterd hebben maar ja je dagen zijn geteld
waar ging het verkeerd
of had je iets verleerd
het leren delen met problemen
met mensen die echt om je geven
ik wou dat ik jouw probleem kendde
maar behalve die ene brief was er niets anders
je klonk zo anders, zo raar zo alleen
maar en dat snap ik niet goed, je had ons toch om je heen
waarom toch, waarom speeldde je dat gevaarlijke spel
maar de rest aan jou en dat hoop ik dat snapte ik echt wel