Hopeloos, zo ben ik
als niemand mij ziet staan
ik neem het jullie niet kwalijk
dat ik voor jullie niet besta
Er is niemand anders die met mij praat
niemand die mijn tranen ziet rollen over mijn gelaat
ik voel geen liefde, geen geborgenheid, ik voel me hopeloos verloren
als ook jij mij nu verlaat
Ik ben als de wind
die wanhopig waait naar betere oorden
want zoals ieder mensenkind
hoop ik toch dat het voor mij ooit wat beter zal worden
Ik versta die mensen toch niet
het enige dat ze mij schenken is verdriet
ik hoop dat er betere tijden komen
het enige dat ik voorlopig kan doen is hopen en dromen