ZWIJGEN
Staan recht tegen over elkaar,
de een met zijn hand in het haar.
Ogen die staren,
ogen die kijken,
Ogen en blikken die elkaar raken,
en dus zeker niet ontwijken.
Staan ze daar te kijken naar.........,
te kijken naar elkaar.
Allebei met dezelfde gedachten,
zo van waar zit die op te wachten.
Gedachten die wel willen spreken,
maar dat niet doen,
Dat gaat zo namelijk al zoveel maanden en zoveel weken.
altijd tegen over elkaar geen hand geen zoen.
Altijd staan ze tegenover elkaar,
raar maar waar.
Monden die wel wel iets willen zegge,
alleen al om die stilte aan de kant te leggen.
Maar de ogen staren,
de ogen kijken,
en elkaar zeker niet ontwijken
stel dan datgene wat je wil,
nee heb je jah dat kun je krijgen,
maar het blijft doods en doodstil.
het valt stil bij allebei ze ZWIJGEN!!!