Je schoonheid is door het leven
in genen doorgegeven
Het deed de harten van de Kelten smelten.
De Barokken zijn daardoor ten strijde getrokken
De Ridders behoorden ook tot de aanbidders
De Troubadours hebben ongedwongen daarover gezongen
De dichters zijn geëerd en daardoor geïnspireerd
Maar zij hadden geen mobilofoon
En hadden nooit gehoord van de ringtoon
Want mij rest de taak, door je te bellen, heel vaak.
Je zit niet meer in een toren,
Want de enige toren dat ik nu ken,
Is de torenhoge rekening van Ben