Amor skondi ta tempu perdi!
Asina mi a bisa, lo mi no namora mas.
Ma asina mi a hana mi aden, ku mi a namora toch.
Ta manera bo a skop e porta di mi kurason habri pa bo biba aden. Awor mi sintimentu nan ta tur brua, mi no sa kua banda mi bira. Ta manera ora bo dualdu den un dolhof sin por sali.
Akaso mi no ta e muher di bo bida, kon bo ke mi kontempla na bo ku mi a namora?
Bo ta mi sono, mi kasa den mi mundu fantasia,
ku abo mi ke para riba top di seru y sinti bienta pasa den mi kabei, ku abo mi ke sinta riba barankanan y wak kon solo ta bai skonde patras di e horizon.
Si, mi a namora.
Ki bo ke hasi awor, stop tur kos, paso mi a namora?
Bo tin mag paso, "Kon bo ta hasi perde loke ku nunka bo no ta tin?"
Mi kurason sin pensa mi a entrega na bo.
Ta posibel ku ta abo ta mi alma su otro mitar?