Wie had dat gedacht
dat ik jouw nog mis elke dag &nd nacht..
kon ik je nog mar vasthouden en zeggen oma ik ben er voor jou
en dan samen met jouw zijn..
1x zonder pyn...
maar ik durf niej,durf niet naar jou toe..
het doet me nog te pijn..
maar er komt 1 dag oma dat ik bij jouw kan zijn
xXx h0u van j0u
for always in my haert..
xLisettex