ik moest komen op krachten
ik kon niet meer wachten
wat is het leven toch zwaar
en toch zijn we er voor elkaar
maar het is zo moeilijk
omdat jij het niet begrijpt
ik moest het je wel vertellen
vertellen hoe het nu met me zit
maar het was zo moeilijk
voor het te vertellen
want ik begrijp het zelf
nog niet eens zo goed