Als je uiteindelijk toch verder gaat
en gaat kijken wat er nog voor leven staat
zul je toch door moeten met het heden
en niet proberen terug te kijken op het verleden
het zal niet altijd gaan
maar je moet toch op eigen benen gaan staan
niet meer afhankelijk van andere moeten zijn
ook al is dat soms nog zo klein
de tijd zal het hopelijk wel leren
misschien ooit die klote gedachten te keren
elke belofte die doe
weet ik dit is niet goed
want op die momenten dat ik het niet meer wil
sta ik niet meer voor mezelf in
en kan ik zomaar alles verbreken
daar waar ik ooit voor heb getekend