Gun julliezelf in een nieuwe relatie tijd,
laat jullie niet beïnvloeden door onzekerheid.
Laat je niet pushen of forceren,
je erin storten, zal je niets leren.
Bind elkaar niet gelijk vast,
dan wordt de druk een last.
Probeer gewoon te groeien,
en het zal steeds meer gaan boeien.
Vergeet de vrienden niet om je heen,
Ook al heb je er misschien maar één.
Leef en geniet van het gevoel,
een ongecompliceerde relatie is wat ik bedoel.
~~lianne~~