Een vrouw die altijd in de weer is,
Als je stil zit is er iets mis.
Op veel plaatsen ben je er voor mensen,
Zo iemand zal iedereen zich wensen.
Je doet het niet omdat het moet,
Het is dat je het zo graag doet.
Niemand laat jij staan in de kou,
Iedereen kan terecht bij jou.
Van mij krijg je een compliment,
Gewoon.... omdat je een lieverd bent!