De ruimte…
Hoe ontzagwekkend is de oneindige ruimte
Vol wonderen wat onze fantasie te boven gaat
Dat is een feit dat staat
De sterren…
men zegt dat elk atoom van ons lichaam
ooit deel uitmaakte van de sterren
De zwarte gat…
hoe ontzagwekkend en angstverwekkend klinkt dat
En mijn gat?
Die blijft liefst zitten op onze tuinpad
Want het is wel romantisch allemaal…
En Misschien klink ik banaal
Maar daarboven is het koud en benauwd
Je bent een wijze dichter indien je met deze woorden kan spelen
Maar je ben een dwaas net als velen,
indien je denkt daarboven niet te gaan vervelen