Pijn
Te veel gelede,
te veel gestreden,
ik wil deze pijn niet meer,
ik wil die rust op mijn schouders kunnen voelen..
Die rust die de meeste mensen voelen,
Ik wil rust,
rust in mijn lijf,
weg van die pijn,
de pijn in mijn hart,
Zoveel tegenslagen,
zoveel pijn,
er zijn gewoon geen woorden voor,
zoveel ellende zoveel verdriet,
en niemand die de pijn van dit meisje ziet,
Konden jullie me maar helpen,
door te voelen wat ik voel,
dan zullen jullie gaan inzien wat ik hiermee bedoel..