Ik zal proberen niet aan het woordje ons te denken
Maar meer als vriend aandacht aan je schenken
Maar als je morgen zegt Ik hou van jou
Geef ik je opnieuw mijn onvoorwaardelijke liefde en trouw
Ik zal proberen me erbij neer te leggen
Zonder ook maar de hoop mee te verleggen
Maar als je morgen zegt Ik ben er voor jou alleen
Zal ik vergeten dat je ooit verdween
Ik zal proberen mijn weg te vinden
En me niet te laten verblinden
Maar als je ooit zegt Ik wil je als mijn vrouw
Geef ik dat wat nooit is verdwenen,
Mijn onvoorwaardelijke liefde voor jou
~~~