Heb jij iemand die je kan vertrouwen?
Waarom kan je hem vertrouwen?
Hoe weet je dat hij te vertrouwen is?
Velen zeggen da ze te vertrouwen zijn...
Slechts weinigen zijn da ook echt!
Ben jij te vertrouwen???
(Heb veel wantrouwen en weinig vertrouwen na misbruik van vertrouwen door oa de vertrouwenspersoon, mijn ex, ...)