Al ben ik dan nog dertien jaar
Ik heb gefaald
Een dochter/kind te mogen/kunnen zijn
Als straf ontving ik van mijn opa daardoor verdriet en pijn
En verwierp ik me in mijn eigen gesloten bestaan
Ik heb gefaald
Mijn grote liefde, zijn liefde te houden voor mij
En ook is onze vriendschapsband niet voorbij
De liefde was niet groot genoeg
Misschien was het tijdstip net iets te vroeg
Ik heb gefaald
Hoeveel meer kan ik nog verliezen
Hoeveel meer blijft mijn hart zich bevriezen
Blijf ik me verschuilen in een hoek
Wanneer sluit nu eindelijk mijn boek...?
~~~