Ik ken een lief meisje die ik graag wil zien.
Ze heeft mooie ogen en mooie naam irene .
Als ik aan haar denk dan lijkt net dat ik zweef.
Oh lief meisje genaamt irene.
oh meisje uit al mijn duizende dromen.
Eindelijk ben je bij me gekomen.
oh lief meisje met zulke mooie ogen.
Dat me weer in de liefde geloven.
Kom als je blieft naar mij toe.