ongeloofelijk, dat is het einige woord wat ik ervoor heb,
jij hebt me vanaf het begin voorgelogen.
vanaf de eerste dag dat ik je ken,
vanaf de eerste zoen en de eerste lach.
ik zal je nooit vergeven,
vergeven voor wat jij hebt gedaan
toen ik een relatie met je had,
had je nog 2 andere tegelijk met mij.
hoe kan je dit nou doen,
ik begrijp het gewoon niet
je zei dat we gingen trouwen,
kinderen krijgen en een hond.
maar ondertussen zei je dit tegen vele anderen,
gewoon precies hetzelfde geen enkel verschil.
maar we hebben je door,ik en vele anderen,
je leven wordt strax echt een hell.
als dit is wat je wilde,
dan krijg je het dubbel terug
maar nog steeds blijf ik huilen,
hoe doen kon ik nou zijn.
dat ik jouw geloofde is echt niet normaal,
ik hoop dat je het lekker vond.
maar nu is het echt over voor goed,
veel plezier nou eigenlijk niet
ik hoop dat ze je dood vinden,
na honderd jaar verdriet!