Waarom krijg ik al dit geluk
verdien dit echt niet meer
maak alles toch alleen maar stuk
en doe iedereen hartsikke veel zeer
ik heb nog maar een stille hoop
en ook al is die heel erg laf
ik zit te wachten op mijn dood
maar daar staat niemand meer van paf
ik loop door de stromende regen
het maakt me niks meer uit ik kan er tegen
loop levenloos rechtdoor
dwars door het grote levensdecor
dan zie ik weer een vogel vrij gaan
die kan overal gaan en staan
ik zit met smart te wachten
op het moment dat ik ook zo m'n leed kan gaan verzachten
soms doet dit alles zo'n zeer
en op die momenten wil ik niet meer
op die momenten moet je heel sterk zijn
en er komt een moment, dan zijn je gedachten te klein
dan zul je dit leven verliezen
zul je ergens anders je weg moeten kiezen
maar wat mijn ook gaat gebeuren
ik zal er niet meer om treuren
ik hoop dat jullie dan ook verder zullen gaan
en op je benen blijven staan
ga door met jullie leven en maak er wat van
laat zien dat het ook beter kan!!