Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
goede keuze
Ik heb een goede keuze gemaakt
door jou te laten gaan
je besefde niet meer wat je had
en liet mij gewoon staan
ik deed alles voor je
ik heb je veel bijgebracht
en nu laat je mij stikken
tja wat had ik anders verwacht
een beetje respect misschien?
of kon je dat niet aan
want je toont geen respect
door nu al met iemand anders te gaan
je snapt het niet
nog steeds niet
we hebben zolang gehad
natuurlijk doet mij dat verdriet
en nu zit ik hier
ver bij je vandaan
goh wat heb ik toch een goede keuze gemaakt
door jou te laten gaan
Reacties op dit gedicht
jezzica vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sunset
:
Maandag, februari 21, 2005 10:34
Laatste twee zinnen voel ik meer sarcastisch-ironisch. Zoals Mamke al zegt': 'Het doet wel pijn'' .
Liefs (en mijn genegenheid) / sunset
Mamke
:
Maandag, februari 21, 2005 09:25
Maar t doet wel pijn.....
Over dit gedicht
Auteur:
jezzica
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
21 februari 2005
Thema's:
[IK]
[JIJ]