*.~·verborgen liefde·~.*
verborgen liefde schuilt
achter het klokje thuis
onder de stoelen en tafels
in een pen, binnen de kluis
mijn verborgen liefde schuilt
waar niemand het kan vinden
warm schuilt het voor tijden
dat het zich met mij kan binden
verborgen liefde schuilt
om langzaam te verschijnen
in het licht als een beeld
plots weer te verdwijnen...
*.~·Liefs·~.*