Op die zolder..
op de zolder van haar oma
vond ze een doos met spullen
dagboeken, sleutels en foto's
antwoorden die de waarheid onthullen
ze begon te lezen in een boek
het was stoffig, oud en bleek
ze las woorden van bekendheid
waarbij ze gespannen de kaft streek
ze vond op de zolder van haar oma
antwoorden waarna ze opzoek was
bekendheid in de manier van leven
want het was gebeurt nog zo pas
ze kon niet stoppen met lezen
en toen ze de laatste pagina had
tranen stroomden uit haar ogen
ontroering, wangen waren nat..
op de zolder van haar oma
vond ze een doos met spullen
dagboeken, sleutels en foto's
die de harde waarheid onthullen..
*21-02-2005*
Liefs..