ik hou van jou , al meer dan een jaar
maar jij ook van mij ?? wist ik dat maar
je zegt alles aan me en ik ook aan jou
maar jij zegt toch nooit " ik hou van jou"
ik denk aan jou heel de dag
en ga de dag door met een lach
ook al zit het vast vanbinnen
daar kan ik toch niets tegen beginnen
***tegen het leven***