weet je wat ik zou willen
ik zou me willen goed voelen
weet je wat ik zou willen
ik zou van mezelf willen houden
weet je wat ik zou willen
ik zou eens goed willen lachen
heb ik al teveel gevraagd
ja, sorry dan want ik zou nog meer willen
zou willen verliefd zijn
zou iemand willen zot knuffelen
zou willen alles vergeten
zou willen rijk zijn
zou willen dat ik geen problemen kende
och ik zou nog veel meer willen
maar ik ga stoppen met opnoemen buiten dit
ik zou willen kunnen zeggen dat ik die rotte verkrachters en die zogenaamde vrienden zou vergeven hebben en dat ze me niet meer kunnen kwetsen. Pas dan zal ik me beter voelen
weet je wat ik zou willen
ik zou willen liefde kunnen voelen
wat ik zou willen
ik denk dat ik teveel wil
en daarom heb ik niets van die dingen