Roosje, jou naam spreekt faam
Een rode roosje
Ik geef je een roosje een roosje
Een roosje in een doosje
Jou gezicht brengt me terug naar de tijd voor de tijd
In de Paradijs is de plaats waar jou soort gedijt
Van alle rozen vroeg ik de Engel Gabriel speciaal om jou
Hij plukte jou en plantte jou op aarde.
Hier is waar ons liefde ontaarde
Nu kijk ik naar jou, jij kijkt naar mij
Ik hoor je stem, jij hoort mijn stem
Toch voel ik een afstand
Wat is er toch aan de hand
Ik wil je aanraken
Hoe kan ik hierin verzaken
Nu wil ik je lippen kussen en luisteren naar je stem
Damn, ik zie je alleen maar via mijn webcam