Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Snow
By my side and heading my path
Don’t listen and feel her wrath
She dances and she whirls
In warmth i’m curled
Do you hear her whisper?
Do you hear her say?
“My dearest and my love
Forever I will stay”
Cold and soft she feels
All my pain she heals
And she dances and she whirls
And in warmth I’m curled
She carries me forth
Heading north and north
A darkside not forseen
As I’m throned her Icequeen
Supposed to make the wind blow
And cover everything in white crystal snow
Reacties op dit gedicht
jorinde vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Oorlam
:
Dinsdag, februari 22, 2005 17:02
:) yep mooi ode aan al dat witsel dat ook hier valt:)
jorinde
:
Dinsdag, februari 22, 2005 17:01
nope
Godsend
:
Dinsdag, februari 22, 2005 16:58
is dit jorinde van de GH in Zwolle?
Over dit gedicht
Auteur:
jorinde
Gecontroleerd door:
jo
Gepubliceerd op:
22 februari 2005
Thema's:
[IK]
[Natuur]