vriendschap
vriendschap moet je delen
met een belangrijk persoon in je leven
vriendschap is delen en nemen
het belangrijkste in je leven
is een goeie vriend
een vriend die je helpt
uit de problemen,
en waar je veel van kan aannemen.
zit je in de poblemen,
dan helpt die je uit de problemen.
doet hij dat niet
beschouw hem dan ook niet
als een goeie vriend!!!!
greatzzz
mii